Om oss2018-10-16T21:01:37+00:00

 

Veggisboksen ble startet for noen år siden, og med årene har boksen byttet eier et par ganger. Nå drives Veggisboksen av en uavhengig og engasjert veganer (og samboeren hennes) på det blide Sørland, og hun er selv på en evig jakt etter gode produkter som fungerer i hverdagen, både snacks og pålegg.

Ønsket om å drive veggisboksen kom etter å selv ha følt på hvor vanskelig det noen ganger kan være å finne frem til riktige produkter. Animalske ingredienser kan ofte være gjemt under E-stoff numre, eller bak navn på ingredienser man kanskje ikke ville gjettet kommer fra dyreriket. Jeg er nok ikke de eneste som har opplevd at det som heter «aroma» i sausen faktisk kommer fra kylling, eller at til og med syltetøyet inneholdt «karmin» som jo kommer fra lus. Sjokolader merket «suitable for vegetarians» inneholder ofte honning, og merker som merkes med «ikke dyretestet» viser seg å teste på dyr i et annet land.

Vi har søkt land og strand etter riktige produkter i mange år, og ønsker at de som faktisk er 100% uten animalske ingredienser eller ikke dyretestet uansett hvor det er i verden skal bli mer synlig og tilgjengelig. Vi har derfor gjort bakgrunnsjekken og vil nå samle produkter, tips og råd i en månedlig Veggisboks. Gode avtaler med produsentene og store innkjøp gjør at prisen vil totalt sett ligge lavere enn produktenes markedsverdi, og boksen vil derfor alltid være en god deal for deg.

Når vi setter sammen boksene tar vi utgangspunkt i hva vi selv ville ønsket oss, og hva vi selv synes er interessant og bra. Alle har forskjellig smak, så noe faller kanskje i smak bedre enn andre ting, men vi håper de aller fleste vil finne noe de liker i alle boksene.

Det er bare å ta kontakt om det er noe dere lurer på, og vi mottar gjerne tilbakemelding på hva som kan bli bedre. Ta en tur inn på kontaktsidene våre eller send en mail direkte til info@veggisboksen.no